Untitled Document Untitled Document

Home > Nieuws > Architecten > Schrijf nu in voor Mijn Huis Mijn Architect, de afspraak met jouw toekomstige bouwheer

Untitled Document
  

Schrijf nu in voor Mijn Huis Mijn Architect, de afspraak met jouw toekomstige bouwheer17 mei 2017

Op zaterdag 23 en zondag 24 september is het weer zo ver! Dan heb je de kans om heel wat potentiële klanten te ontmoeten tijdens Mijn Huis Mijn Architect.

Heb je één of meerdere projecten waar je heel trots op bent? Mijn Huis Mijn Architect is hét weekend om jezelf én jouw projecten te tonen aan toekomstige bouwheren!

Een project inschrijven kan nog tot en met 31 mei. Je kiest zelf of je tijdens het hele weekend deelneemt, of enkel zaterdag of zondag.

Na je inschrijving heb je nog tot en met 6 juni de tijd om alle gegevens en foto’s op te laden.

Waarom deelnemen?

• toekomstige bouwers en verbouwers maken kennis met jouw architecturale creativiteit én expertise.
• voor, tijdens en na het openhuizenweekend alle projecten volop in de kijker, zowel via online media als radio, TV als de gedrukte pers.

Welke projecten kunnen deelnemen?

Jouw nieuwbouw- of renovatieproject moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Alle inschrijvings- en deelnamevoorwaarden vind je hier terug.

Thema 2017: Creatief met ruimte: Inbreiding/Uitbreiding

Onder het hoofdthema 'Creatief met ruimte' leggen we dit jaar de focus op Inbreiding & Uitbreiding, twee begrippen die steeds meer invloed hebben op onze eigentijdse manier van bouwen én wonen.

Meer info over het thema vind je terug op www.mijnhuismijnarchitect.com

Sluit je project aan bij het jaarthema 'Inbreiding / Uitbreiding', dan maakt het kans om als inspiratieproject extra in de schijnwerpers te staan.

Tijdens het openhuizenweekend trekken toekomstige verbouwers er massaal op uit: het ideale moment om je vakbekwaamheid en jouw manier van aanpak te promoten.

Schrijf je hier in.Untitled Document